Restaurant

Reserveer hier een kamer

Kerstmenu

 

Reserveren via info@dezeebries.be

Gezellig tafelen met zicht op zee op de zeedijk van Middelkerke


In ons restaurant heerst een erg familiale en losse sfeer. We bevinden ons op de zeedijk in Middelkerke vlak aan het strand en de zee. Ons terras vormt een aantrekkelijke trekpleister om even te verpozen en te genieten van de gezellige drukte op de dijk en van het prachtige zicht op zee. Binnen maken we het graag gezellig rond het haardvuur.

Het restaurant is tijdens het hoogseizoen en in vakantieperiodes elke dag geopend.
Doorheen het jaar zijn we op maandag en dinsdag gesloten.

Vooraf reserveren voor het restaurant is niet mogelijk.


Wij serveren een breed aanbod van snacks, pasta's, vis- en vleesgerechten. Mag het iets uitgebreider? Kies dan voor een van onze keuzemenu's of combineer zelf een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Onze kaart bevat ook verschillende kindergerechten.

Na een lange wandeling aan zee kan een pannenkoek al eens smaken (tussen 14u en 17u) en op een warme zomerdag mag een ijscoupe niet ontbreken. Ook hiervoor ben je van harte welkom in onze zaak en op ons terras.

Op wandelafstand kan je de wagen kwijt op de openbare parking van de gemeente Middelkerke aan de achterkant van Hotel De Zeebries. Parkeren is er gratis tijdens het laagseizoen. In het hoogseizoen betaal je € 5 per dag.

Na het dineren blijven slapen? Dat kan! Reserveer meteen je overnachting in een van onze hotelkamers boven het restaurant. Bovendien geniet je dan 's morgens ook nog eens van het heerlijke ontbijtbuffet.

Bekijk hier onze menukaart